Vakcursussen

Praktijkgerichte cursussen op mbo-niveau

Ontdek de cursussen


mbo-opleidingen-les

Vakcursussen op mbo-niveau

De vakcursussen van CTC Talent zijn gebaseerd op de verschillende werkprocessen die behoren bij de relevante mbo-profielen. Zo sluiten ze naadloos aan op de werkzaamheden binnen jouw vakgebied en is het mogelijk om cursussen te volgen op een afgerond takenpakket.

Onze vakcursussen

Opleiding Managementsupport

Vakgebied Business Services

Werk jij binnen de zakelijke dienstverlening en wil je jouw vaardigheden binnen dit vakgebied bijspijkeren? Dan passen de vakcursussen voor Business Services bij jou! 


Binnen dit vakgebied zijn meerdere profielen ingedeeld, waaronder het profiel Managementsupport.

De cursussen binnen de Managementsupport zijn gericht op het werken op het secretariaat, de receptie en het ondersteunen van het management. Deze cursussen zijn geschikt voor de beroepen:

  • Medewerker secretariaat & receptie
  • Office Assistent | Secretaresse
  • Management Assistent

Vakcursussen Profiel Managementsupport

medewerker receptie

Vaardigheden receptionist(e)

Ben jij werkzaam als receptionist(e) voor jouw bedrijf, maar merk je dat je de nodige vaardigheden mist? In de vakcursus Vaardigheden receptionist(e) leer je al het nodige om op een professionele wijze te kunnen werken als receptiemedewerker

Secretaresse-opleiding

Secretariaat in de praktijk

Als Office Assistent of secretaresse werk je op het secretariaat met een gevarieerd takenpakket. In de vakcursus Secretariaat in de praktijk leer de instrumenten en vaardigheden om op professionele wijze als Office Assistent of secretaresse aan de slag te gaan
Vakcursus Notuleren

Notuleren

In de vakcursus Notuleren reiken we je de instrumenten aan om je het maken van aantekeningen en notulen tijdens vergaderingen en overleggen echt eigen te maken. Een goede afwisseling van theorie en praktijk zorgen ervoor dat je jezelf het vak notuleren echt eigen maakt.
Opleiding Managementassistant

Communicatie & management

In de vakcursus Communicatie & Management krijg je inzicht in de structuur, communicatie en het management van de moderne organisatie. Je leert over pr en marketing, bedrijfscommunicatie in de brede zin, management en organisaties, projectmatig werken, etc.